Bëhet hit në internet, shënon golin e sezonit (VIDEO)

Futbollisti i panjohur, Sikiru Olatunbosan, është bërë një hit i vërtet në internet, me golin e shënuar këtë edicion. Goli i tij është përfshirë nga një kanal sportiv në ‘Top 10 golat’ e këtij sezoni.

Sport

01/03/2017 16:53

YouTube player

Parashikoni ndeshje të futbollit dhe fitoni dhjetëra shpërblime, duke përfshirë një iPhone 7 dhe Samsung Galaxy S6