Beatrix takohet me kunatin e saj Romeon, ky është reagimi

23:38 | 7 Dhjetor 2021

Romeo dhe Donaldi kanë bërë një lojë për banorët.

Romeo ka hyrë në rolin e Donaldit për të provuar se sa mund të vërehet ai nga banorët, shkruan lajmi.net.

Beatrix në fillim fare nuk arriti ta vërej Romeon, por më pas është interesante reagimi i saj kur e kuptoi që në vërtetë ai nuk është Donaldi.

Të gjithë banorët u shokuan ndërsa disa prej tyre edhe e kuptuan qysh në fillim./Lajmi.net/