Beatrix Ramosaj bëhet për mjek

Këngëtarja Betarix Ramosaj ka bërë me dije përmes një postimi se është e sëmurë dhe që është dashur të shkoj të mjekohet, ndërsa ka falënderuar edhe nënën e saj për kujdesin

ShowBiz

18/01/2015 20:20

As Beatrix Ramosaj nuk mundi ti ikë gripit. Këtë e ka bërë të ditur vetë këngëtarja në Instagram, ku ka treguar se i është dashur të shkoj në spital për të marrë injeksion, kurse tani Ramosaj ndihet më mirë.

Ndërkaq Trixa, ka falënderuar edhe nënë e saj e cila po kujdeset për te.  Lajmi.net