BE humb durimin me Vetëvendosjen e LDK-në: Formoni qeverinë dhe vazhdoni reformat e dialogun

Shefja e Zyrës së BE-së në Kosovë, shefat e misioneve të BE-së në vendin tonë dhe i EULEX-it kanë lëshuar një deklaratë të përbashkët.