Bastet: Brahmer favorit ndaj Krasniqit

21:41 | 21 Mars 2015

Brahmer dhe Krasniqi

Kompanitë më të mëdha të basteve në botë e kanë cilësuar bokserin, Jurgen Brahmer si favorit apsolut në përballjen e madhe të sotme, kundër shqiptarit, Haxhi Krasniqi.

Haxhi Krasniqi dhe Jurgen Brahmer përballen pas pak për titullin e Kampionit të Botës.

Dhe, Brahmer është favorit apsolut në këtë përballje gjithnjë sipas kompanive më të mëdha të basteve.

Kuota e Brahmerit për ta fituar këtë takim është vetëm 1.11, barazimi kuotohet me 29 ndërsa fitorja e Krasniqit me një kuotë 7.

Bastet