Të Infektuar: 2991

Të Shëruar: 1644

Të Vdekur: 54

Basketbolli ri i kosovar shkëlqen në SHBA (VIDEO)

19:42 | 10 Dhjetor 2015

Lis Shoshi, 19-vjeçari nga Peja ka mahnitur të gjithë me talentin e tij për basketbollin. I papërvojë, një xhirim i realizuar me ndihmën e babait të tij, i ndihmoi Shoshit që të gjejë angazhim dhe është duke shkëlqyer me paraqitjet e tij në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.