Bashkoi tre ‘kombi’ për të krijuar një limuzinë, qytetari nga Drenasi flet për punën e tij 1-vjeçare

Një qytetar nga Drenasi ka krijuar një limuzinë të tij duke bashkuar kombibusët në një të vetëm. Krijimi i tij është i veçantë, pasi është krijuar dh endërtuar nda dora e tij. Tutje ai thotë se ideja i ka ardhur që moti, dhe më sot ai ka arritur që ta realizojë veprën e tij. Kombi…

Auto & Tek

20/04/2024 15:20

Një qytetar nga Drenasi ka krijuar një limuzinë të tij duke bashkuar kombibusët në një të vetëm.

Krijimi i tij është i veçantë, pasi është krijuar dh endërtuar nda dora e tij.

Tutje ai thotë se ideja i ka ardhur që moti, dhe më sot ai ka arritur që ta realizojë veprën e tij.

Kombi i modifikuar vërehet që brenda ka materiale cilësore, si karrige të lëkurës, ambient lightning, klimë, e shumë pajisje tjera luksoze që klasifikohen në atë kategori. /Lajmi.net/

Video: