Bashkëshortja e George Clooney mbush 38 vjet (FOTO)

Bashkëshortja e aktorit George Clooney dhe njëra prej avokateve më të mira në botë, Amal Clooney ka mbushur 38 vjet.

Lajme

04/02/2016 03:14

Aktivistja për të drejta të njeriut gjithmonë ka mahnitur me paraqitjen e saj qoftë në sallën e gjyqit qoftë në tepihun e kuq përkrah bashkëshortit të saj George Clooney.

Ja disa prej paraqitjeve më të mira të avokates./arbreshinfo

 

amal-clooney-george-clooney-gold-fringe-dress-wedding-main-487x480 George-Clooney-Amal-Alamuddin-Take-Golden-Globes-Red-Carpet-Storm-330x480 George-Amal-Clooney-Hail-Caesar-Red-Carpet-348x480 george-clooney-amal-alamuddin-venice-italy-090714-7-319x480