Basha paralajmëron protestën e radhës për 25 maj

14:51 | 15 Maj 2019

Ka përfunduar mbledhja e kryedemokratit Lulzim Basha me kryetarët e degëve të PD-së

Sipas mediave, protesta e radhës është diskutuar të mbahet në 25 maj

Basha do ta konsultojë datën me kryetarët e djathtë të bashkive, me ish grupin parlamentar dhe këshillin kombëtar, transmeton Dita.

Kujtojmë se më herët Basha takoi aleatët opozitarë.