Baret e çuditshme që do t’iu bëjnë klientë të përhershëm

15:03 | 22 Maj 2019

Secili është më interesant se tjetri.

Baret nuk janë më vetëm vende ku njerëzit mund të kenë disa kokteje për një bisedë të këndshme. Sot është një botë krejt e re me rregullat dhe veçoritë e saj.

Dhe duket se pronarët e këtyre vendeve kanë një imagjinatë të pafundme, njofton Klan Kosova.

Bright Side ka koleksionuar këto vende interesante për t’i ndarë me ju:

Shampo pa aromë para ngrënies dhe me aromë pas saj

Të hash në një tavolinë akuarium 

Ky restorant përdor imazhin e Caitlyn Jenner për të përcaktuar banjën sipas gjinisë

Nuk keni para për ta paguar shujtën? S’ka problem – vetëm puno për 50 minuta

Thika në Zvicër që simbolizon majat e Alpeve

Ky restorant me pamje makinash ka lavamane të mrekullueshme

Në këtë bar francez vera shërbehet në shishe për fëmijë

Kjo tabëll metalike është e bërë nga pjesët e makinave të aksidentuara

Në ambient të hapur

Pamje e çuditshme, por duket e shijshme