Banorët e lagjes së Trimave në Kumanovë po braktisin shtëpitë e tyre (Foto)

Banorët e lagjes së Trimave në Kumanovë, kanë filluar të evakuohen nga shtypit e tyre, si pasojë e përleshjeve të armatosura që po zhvillohet atje, në mes të policisë maqedonase dhe grupeve të armatosura.

Lajme

09/05/2015 16:44

Banorët tregojnë për dëme të mëdha të shkaktuara n në shtëpitë e tyre dhe se plumbat kanë vërshuar në tërë lagjen dhe se ka të shtëna në një distancë të vogël.

Autoblinda të shumta te armatosura edhe me armë të rënda siç është ‘gulinov’ janë në thellësi të Lagjes së Trimave në Kumanovë, ndërkohë dëgjohen edhe të shtëna sporadike kallashnikovi. /AlsatM/

aa

aaa