Baballarët më të ndëgjuar të skenës

Kanali muzikor online ‘Spotify’ ka përpiluar një listë prej këngëtarëve, njëherit dhe baballarëve më të dëgjuar në faqën e tyre.

ShowBiz

19/06/2015 21:30

Kjo listë është formuar nga ‘Spotify’, me rastin e ‘Ditës Ndërkombëtarë të Baballarëve’, që shënohet me datën 21 Qershorë.

Vokalisti i bendit Coldplay, Chris Martin është klasifikuar në vendin e parë të kësaj liste, përderisa në vendin e dytë radhitet reperi Eminem, ndërsa në vendin e tretë është klasifikuar këngëtari Kanye West.

Më posht lajmit mund të shihni listën prej ‘10 baballarëve më të dëgjuar’ në faqën ‘Spotify’ si dhe mund të dëgjoni nga një këngë nga secili në këtë listë:

01. Chris Martin – Coldplay

02. Eminem

03. Kanye West

04. David Guetta

05. Chris Brown

06. Ryan Tedder, OneRepublic

07. Wiz Khalifa

08. Michael Jackson

09. Justin Timberlake

10. Jay Z