Babai raporton zhdukjen e vajzës së tij të mitur

Një burrë gjatë ditës së djeshme ka raportuar se vajza e saj e moshës së mitur është zhdukur. Sipas raportit policor të 24-të orëve të fundit rasti ka ndodhur në  fshatin Baicë të Drenasit. ‘’Një mashkull  kosovar  raporton për daljen nga shtëpia të vajzës së tij të mitur dhe nuk dinë për vendndodhjen e saj’’,…

Lajme

06/06/2023 10:20

Një burrë gjatë ditës së djeshme ka raportuar se vajza e saj e moshës së mitur është zhdukur.

Sipas raportit policor të 24-të orëve të fundit rasti ka ndodhur në  fshatin Baicë të Drenasit.

‘’Një mashkull  kosovar  raporton për daljen nga shtëpia të vajzës së tij të mitur dhe nuk dinë për vendndodhjen e saj’’, thuhet në njoftim.

Më tutje është bërë e ditur se në konsultim me prokurorin rasti iniciohet si më lartë./Lajmi.net/