Babai me të birin pozojnë të njëjtën foto për 27 vjet me radhë |FOTO GALERI|

Duke filluar në vitin 1986, ky baba me djalin e tij u fotografuan në mënyrë identike në foto bardh e zi saktësisht për 27 vjet me radhë.

Lajme

04/08/2015 11:24

Këto fotografi paraqesin rritjen e moshës edhe tek babai por edhe tek i biri që nga koha kur ai kishte lindur, e fotografimi kishte vazhduar deri në kohën kur babai nuk mund më ta bartte të birin, pra kur ai e tejkalon atë me madhësi.

Dashuria familjare mes babait dhe të birit në këtë galeri vërehet qartë në gjuhën e trupave të tyre. Nga koha kur kishte lindur djali babai e bartte atë në krahë duke e shtrënguar, pastaj me kalimin e kohës duke u rritur i biri ishte më i tërhequr, për tu afruar më vonë duke e ri-krijuar lidhjen e afërt me babain e tij. Këto foto reflektojnë se si njerëzit piqen, por ato edhe paraqesin se sa bukur duket kur familja rritet paralelisht me ty.

Fotoja e fundit dëshmon se kurrë nuk është ‘gabim’ nëse shtoni diçka apo dikë të ri. /lajmi.net

 

1986

86

 

1987

86

 

1988

88

 

1989

89

 

1990

90

 

1991

91

 

1992

92

 

1993

93

 

1994

94

 

1995

95

 

1996

96

 

1997

97

 

1998

98

 

1999

99

 

2000

00

 

2001

01

 

2002

02

 

2003

03

 

2004

04

 

2005

05

 

2006

06

 

2007

07

 

2008

08

 

2009

09

 

2010

10

 

2011

11

 

2012

12