Babai i të dyshuarit për vrasjen në Mitrovicë nuk është këshilltar i Veselit

Babai i të riut që dyshohet se e ka kryer vrasjen në Mitrovicë, nuk është këshilltar i jashtëm i Kryetarit të Kuvendit, siç u raportuar më herët.

Lajme

07/12/2016 14:14

Esat Beqiri, është staf i përhershëm i Kuvendit të Kosovës dhe mban pozitën e zyrtarit të lartë për pagesa, mëson lajmi.net.

Policia ka konfirmuar se ka arrestuar një person të dyshuar për vrasjen e 21 vjeçarit dhe ai, sipas burimeve brenda saj, ai është i riu Valdrin Beqiri, i cili është i dyshohet se ka kryer edhe vrasjen. /Lajmi.net/