Kina ndërton autostradën me pamje më të bukur në botë (Foto)

Një rrugë e re me peizazh jashtëzakonisht të bukur është hapur në provincën Hubei të Kinës para dy dite, shkruan Daily Mail, transmeton lajmi.net. Gjatësia e saj është 7 milje dhe përçon përmes lumit që shtrihet në një luginë.

Bota

11/08/2015 14:51

Shumë nga ne pëlqejmë të vozisim nëpër rrugë me peizazhe të bukura. Vozitja në të tilla rrugë na jep një ndjenjë të veçantë, të dëshiruar nga shumë ne.

Autostrada e ndërtuar së fundmi në Kinë ka pamje mahnitëse.

Pamja e saj të krijon përshtypjen sikur njerëzit janë duke vozitur mbi ujë. Kjo rrugë spektakolare lidh Shanghain e Kinës lindore me Chendgodun e Kinës Jugore. (lajmi.net).

auto5 auto4 auto3 auto2 autostrada