Auto-druri (Made in China)!

Kinezi Liu Fulong testoi të premten makinën e tij elektrike të bërë prej druri në Liaoning. Ajo peshon 200 kilogramë, arrin shpejtësi maksimale deri në 30 km/h dhe ka kapacitet për të kaluar deri në 20km, pa asnjë pagese. Reuters

Fotolajm

31/10/2014 16:10

Kinezi Liu Fulong testoi të premten makinën e tij elektrike të bërë prej druri në Liaoning. Ajo peshon 200 kilogramë, arrin shpejtësi maksimale deri në 30 km/h dhe ka kapacitet për të kaluar deri në 20km, pa asnjë pagese. Reuters