Audi Q7 i Shpendit dhe autostradat e Lutfi Hazirit

Shpend Ahmeti nuk ka arritur ta shesë veturën “Audi Q7” për gati një vit qeverisje në Komunën e Prishtinës e as që ka arritur t’i realizojë premtimet e shumta për investime kapitale në kryeqytet.

Lajme

02/11/2014 09:47

Edhe më tutje kaosi në trafikun urban vazhdon ta karakterizojë qytetin më të madh të Kosovës, përderisa furnizimi i qytetarëve me ngrohje as që ka filluar të ndodhë në këto ditë të ftohta të vjeshtës, shkruan gazeta Zëri.

Por janë edhe disa kryetarë tjerë të komunave, të cilët kanë dështuar në realizimin e premtimeve të tyre, si Mimoza e Gjakovës, Lutfi Haziri, Agim Bahtiri, Begzad Sinani…

(Zëri)