Ata janë ndarë

Një burim ka thënë për televizionin “E!” se çifti ishin në krizë dhe jetonin të ndarë këto muajt e fundit. Pas 6 vjet që i kaluan së bashku, vendosën të ndahen. Por, pavarësisht ndarjes, ata duhen dhe respektohen shumë, pasi janë prindër të djalit të tyre. Çifti filloi të dilnin bashkë që nga viti 2007…

ShowBiz

26/10/2013 09:00

Një burim ka thënë për televizionin “E!” se çifti ishin në krizë dhe jetonin të ndarë këto muajt e fundit. Pas 6 vjet që i kaluan së bashku, vendosën të ndahen. Por, pavarësisht ndarjes, ata duhen dhe respektohen shumë, pasi janë prindër të djalit të tyre.

Çifti filloi të dilnin bashkë që nga viti 2007 dhe pastaj 3 vjet më vonë u martuan. Modelja lindi djalin e tyre Flyn në shkurt të viti 2011. Ajo thotë se ishte dashuruar në aktorin britanik posa e kishte parë performansën e tij në filmin “Romeo and Juliet”.

Edhe pse shumë bukur së bashku, por edhe këtij çifti i erdhi fundi.