“Asnjë projekt i ri i iniciuar”, LDK “liston dështimet” e Lëvizjes Vetëvendosje në Gjilan

Grupi i këshilltarëve dhe aktivistët e LDK-së në Gjilan kanë shpalosur ‘punën’ e qeverisjes lokale për 177 qeverisje.

Lajme

04/06/2022 17:52

Ata kanë numëruar dështimet e qeverisjes së VV-së në këtë komunë:

ANULIMI i lejes për ndërtimin e objektit të Bashkësisë Islame

ASNJË leje ndërtimore të lëshuar për 177 ditë qeverisje

Mos ndarja e 50.000 eurove për transportuesit e Gjilanit

Mosfunksionalizimi i byfesë së Bibliotekës së Qytetit

ASNJË projekt i ri iniciuar

Vendosja e “KUNJAVE” në sheshin e qytetit

TENDA vaksinimit bllokim i hapësirës publike për qytetarët

Vetëm vizita ne Pejë, Lezhë e në Spanjë

ANULIMI i PZHK-së (Plani Zhvillimor Komunal)

Shkollat pa RRYME

Mos ndarja e 100.000 eurove për sportistët e dalluar

Mbyllja e ujëmbledhësve në lagjen Dardania

Dhjetëra kontrata mbi vepër.