Asistuesit më të mirë të La Ligas në 25 vitet e fundit

La Liga është njëri nga Kampionatet më të mirë në botë, ndërsa më poshtë ju sjellim asistuesit më të mirë të këtij Kampionati në 25 vitet e fundit.

Sport

10/02/2015 21:33

Barcelona është skuadër e cila në përbërjen e saj ka pasur ndër mesfushorët më të mirë të botës.

25 vitet e fundit të La Ligas kanë qenë me të vërtetë spektakulare, ndërsa më poshtë ju sjellim asistuesit më të mirë.

Vërehet se në këtë listë janë plotë tre lojtarë të Barcelonës, Messi, Xavi dhe Alves.

Asistuesit më të mirë në La Liga në 25 vitet e fundit:

1. Figo dhe Messi – 105 asistime

2. Xavi – 95 asistime

3. Alves – 92 asistime