Arrestohet një person për trafikim me njerëz në Fushë Kosovë

10:18 | 22 Maj 2019

Një person është arrestuar për trafikim me njerëz në Fushë Kosovë.

I dyshuari gjatë verifikimit ka rezultuar si person i kërkuar nga gjykata dhe i është dorëzuar njësitit policor të Klinës.

“Në lidhje me rastin është intervistuar viktima femër K/Shqiptare”, thuhet në raportin 24 orësh.