Arrestohet Ljupço Palevski, akuzohet për vrasjen e 14-vjeçares në Maqedoninë e Veriut

Është arrestuar Ljupço Palevski-Pallço, i cili dyshohet për rrëmbimin dhe ekzekutimin e Vanja Gjorçevskës 14-vjeçare dhe Pançe Zhezovskit 74-vjeçar. Sipas burimeve jozyrtare, ai u ndalua në një aeroport në Turqi, pas një urdhër-arresti ndërkombëtar, transmeton lajmi.net. Ministri i Punëve të Brendshme Oliver Spasovski ka thirrur konferencë të jashtëzakonshme në orën 22:30.

Lajme

05/12/2023 22:40

Është arrestuar Ljupço Palevski-Pallço, i cili dyshohet për rrëmbimin dhe ekzekutimin e Vanja Gjorçevskës 14-vjeçare dhe Pançe Zhezovskit 74-vjeçar.

Sipas burimeve jozyrtare, ai u ndalua në një aeroport në Turqi, pas një urdhër-arresti ndërkombëtar, transmeton lajmi.net.

Ministri i Punëve të Brendshme Oliver Spasovski ka thirrur konferencë të jashtëzakonshme në orën 22:30.