Arrestohet gruaja raciste pasi ofendoi myslimanët

Një grua është arrestuar pasi u filmua duke ofenduar një grup pasagjerësh myslimanë në një autobus.

Bota

17/10/2015 18:29

Udhëtarja, e cila kishte një fëmijë me vete, i referohet grupit myslimanë si “k****t e ISIS” dhe u thotë të kthehen në vendin e tyre.

“Nuk ju pëlqej juve njerëz, sepse jeni arrogantë. Vini këtu, në Britaninë e Madhe dhe nuk dini të silleni. Kthehuni në vendin tuaj ku çdo ditë vriten njerëz me bomba, mos hajdeni këtu ku ne jemi të lirë”. Kp