Arkitekti i piramidës gënjeu

Arkitekti egjiptian, Zahi Hawass gënjeu kur tha se Beyonce nuk do të kthehet më kurrë tek piramidat, pas vizitës së parë që ia kishte bërë ylli i ‘R&B’ Egjiptit në vitin 2009, si pjesë e turneut ‘I Am’. Haëass kishte thënë për të përditshmen britanike ‘Independent’ se Beyonce është një torollake dhe e vrazhdë, e…

ShowBiz

29/11/2013 21:00

Arkitekti egjiptian, Zahi Hawass gënjeu kur tha se Beyonce nuk do të kthehet më kurrë tek piramidat, pas vizitës së parë që ia kishte bërë ylli i ‘R&B’ Egjiptit në vitin 2009, si pjesë e turneut ‘I Am’.

Haëass kishte thënë për të përditshmen britanike ‘Independent’ se Beyonce është një torollake dhe e vrazhdë, e cila nuk kupton asgjë.

I menjëhershëm ka qenë reagimi i përfaqësuesve të këngëtares amerikane, e cila është e martuar me reperin Jay Z. “Asgjë nga ajo që thuhet, nuk ka ndodhur. Janë gënjeshtra, gënjeshtra të mëdha”, ka thënë një zëdhënës i Beyonce për ‘E! News’.