Arian Çani ka një varësi!

Arian Çani njihet si një ndër moderatorët më të mirë shqiptar.

ShowBiz

07/06/2016 23:20

Ai së fundi ka zbuluar një sekret që ka të bëjë me paraqitjet televizive.

Në fakt, varësinë e së ekspozuari në televizion dhe dhënien e mendimeve të veta, transmeton Telegrafi.

 “Jam tip narcisë. Dëshiroj ta shoh veten në televizion. Dua ta them mendimin tim në TV”, ka zbuluar Ariani.

Ndryshe, Ariani dje ka përmbyllur me sukses punën e së qeni pjesë e jurisë së spektaklit “Your Face Sounds Familiar”.