Të Infektuar: 9869

Të Shëruar: 5480

Të Vdekur: 303

Argëtimi në park kthehet në tragjedi, video tronditëse

17:15 | 29 Qershor 2019

Një ditë argëtimi në park për disa të rinj është kthyer në një tragjedi.

Kjo pasi lavjerrësi ku ata kishin hipur për tu argëtuar thyhet në mes dhe bie në tokë.

Si pasojë përplasjen humbi jetën një vajzë 19 vjeçe dhe u plagosën dhjetëra të tjerë.

Tragjedia ndodhi në Jizzakh, Uzbekistan.