Antonela-Einxhelit: Në shtëpi ka vetëm negativitet

Antonela është ndjerë tepër e acaruar kohët e fundit për shkak te debateve qe ka pasur me disa nga banorët.

ShowBiz

28/11/2021 22:11

Në një bisedë me Einxhel ajo i thot asaj se brenda shtëpisë ka vetëm negativitet.

“Këtu në këtë shtëpi ka vetëm negativitet”-tha Antonela.

“E di që ka negativitet po mos e ushqej veten me këtë frymë se dhe unë si puna jote kam arritur në një pikë që jam marrë me negativitetin dhe e hëngra vetë.Edhe të jemi duke vdekur nuk i dhimset njeriu.I duket sikur e meritojmë,“-i tha Einxhel.