Nis mbledhja e Kryesisë, pritet të vendoset seanca për ushtrinë e Kosovës

Sapo ka filluar mbledhja e Kryesisë së Kuvendit të Kosovës, në të cilën pritet të përcaktohet seanca për transformimin e FSK-së.

Lajme

03/12/2018 15:30

Kryesia e Kuvendit të Kosovës ka nisur seancën e radhës ku prite të vendoset për seancës, në të cilën do të vendoset për ligjet që përfundimisht e transformojnë FSK-në në Ushtri të Kosovës, raporton lajmi.net

Po ashtu kryesia do të vendosë edhe për dy seancat e mbetura

Në seancën e parë, kur u votuan në parim këto ligje, me përjashtim të deputetëve të Listës Serbe të gjithë deputetët tjerë, shqiptarë dhe nga komunitetet tjera votuan pro. /Lajmi.net/