Angela provokuese

Angela Martini është njëra prej femrave më të bukura shqiptare, por pse jo edhe në botë. Modelja shqiptare po bën karrierë dhe famë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe falë të trupit pothuajse perfekt dhe fytyrës prej një engjulli, është bërë fytyra zyrtare e disa kompanive. Dhe, kohë pas kohe ajo mendon edhe për…

ShowBiz

16/01/2014 16:52

Angela Martini është njëra prej femrave më të bukura shqiptare, por pse jo edhe në botë. Modelja shqiptare po bën karrierë dhe famë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe falë të trupit pothuajse perfekt dhe fytyrës prej një engjulli, është bërë fytyra zyrtare e disa kompanive.

Dhe, kohë pas kohe ajo mendon edhe për fansat, siç ishte rasti i fundit, kur e postoi një fotografi në Facebook, ku duket mjaft provokuese dhe mjaft seksi.

Aty, Angela njofton se fotografia është bërë nga fotografja e njohur Victoria Jashanavili, ku shkodranja shihet vetëm me të brendshme.

Siç dihet, Angela e udhëheq një kompani të veshjeve të brendshme në New York, ndërsa familja e saj jeton në Zvicër.