Të Infektuar: 9869

Të Shëruar: 5480

Të Vdekur: 303

Anëtari i LDK-së: Nuk do të ketë zgjedhje të reja

23:54 | 18 Nentor 2019

Anëtari i LDK-së, Haxhi Avdyli, ka thënë në emisionin ‘DPT te Fidani’ se nuk do të ketë zgjedhje të reja në Kosovë.

“Nuk ka zgjedhje sigurt, dhe nuk duhet të ketë”, ka thënë ai.

“Kjo pasi që janë të gjitha konditat e krijimit të një qeverie të re dhe kur i shtojmë kësaj gjendjen në të cilën gjendet Kosova, atëherë nuk ka kurrfarë interesi që të dërgohet vendi në zgjedhje”, ka deklaruar Avdyli.

Sipas tij, qytetari është i stërlodhur me numërime.