Amerika rreth 400 mijë dollarë pajisje për Policinë dhe Doganën e Kosovës

Ambasada Amerikane në Prishtinë, përmes Programit për Kontroll të Eksportit dhe çështjet lidhur me Sigurinë e Kufijve do të bëjë dorëzimin e donacionit, pajisje për Policinë Kufitare dhe Doganën e Kosovës në vlerë prej 392,000 dollarësh.