Amerika e ftohtë si Marsi

Temperaturat kanë rënë aq shumë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës këtë javë, sa që shkuan deri në -38.3 gradë celsiues në Minnesota, sa që disa njerëz e kishin problem të merrnin frymë. Në mënyrë të pabesueshme, qyteti i Michiganit është ngrirë i tëri, ndërsa janë regjistruar edhe temperatura më të ulëta sesa në planetin…

Lifestyle

09/01/2014 13:00

Temperaturat kanë rënë aq shumë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës këtë javë, sa që shkuan deri në -38.3 gradë celsiues në Minnesota, sa që disa njerëz e kishin problem të merrnin frymë.

Në mënyrë të pabesueshme, qyteti i Michiganit është ngrirë i tëri, ndërsa janë regjistruar edhe temperatura më të ulëta sesa në planetin Mars. Më poshtë mund ta shihni një koleksion të fotografive dhe videove, pas ngricave në SHBA.