Ambasadorja izraelite në Kosovë sot shënon ditën e pavarësisë së Izraelit

Ambasadorja izraelite në vend, Tamar Ziv, organizon shënimin e ditës së Pavarësisë së Izraelit dhe marrëveshjen për heqjen e vizave për shtetasit kosovarë. Sipas njoftimit, organizimi fillon nga ora 18:00.

Lajme

18/06/2024 08:30

Ambasadorja izraelite në vend, Tamar Ziv, organizon shënimin e ditës së Pavarësisë së Izraelit dhe marrëveshjen për heqjen e vizave për shtetasit kosovarë.

Sipas njoftimit, organizimi fillon nga ora 18:00.