Ambasadori i UNESCO-s: Heqë dorë nga titulli nëse Kosova pranohet

12:51 | 9 Nentor 2015

Gazetari francez dhe ambasador i UNESCO-s, Christophe Buisson, ka shkruar në profilin e tij në Twitter, se do të heqë dorë nga titulli i ambasadorit nëse Kosova pranohet në këtë organizatë, shkruan e përditshmja serbe Blic.

“Do të heqë dorë nga titulli “Ambasador i UNESCO-s”, nëse Kosova pranohet në këtë organizatë të hënën”, ka shkruar së fundmi Buisson në Twitter, transmeton lajmi.net.

Ky gazetar i respektuar ka qenë mjaft aktiv në rrjetet sociale, e sidomos së fundmi kur i është bashkuar fushatës “Jo pranimit të Kosovës në UNESCO”. (lajmi.net)

Ambasadori ne UNESCO 1