Ambasada Amerikane dhuron pajisje për Policinë Kufitare dhe Doganën

Ambasada Amerikane në Prishtinë, përmes Programit për Kontroll të Eksportit dhe çështjet lidhur me Sigurinë e Kufijve (EXBS) do të bëjë sot dorëzimin e donacionit, pajisje për Policinë Kufitare dhe Doganën e Kosovës në vlerë prej 392,000 dollarësh.