‘All night’ sjell Ardian Bujupin si reper

Kënga është në anglisht, një stil ndryshe nga këngët e zakonshme të Ardianit me tempo më të ngadaltë por me ‘beat’ të mirë, dhe ai fillon me strofë repi. Në këngë po ashtu edhe një reper i ri, Lindvr. Videoklipi është realizuar nga Entermedia dhe në rolet kryesore janë këngëtaret Ronela Hajati dhe Samanta Karavello.…

ShowBiz

02/03/2014 12:40

Kënga është në anglisht, një stil ndryshe nga këngët e zakonshme të Ardianit me tempo më të ngadaltë por me ‘beat’ të mirë, dhe ai fillon me strofë repi.

Në këngë po ashtu edhe një reper i ri, Lindvr.

Videoklipi është realizuar nga Entermedia dhe në rolet kryesore janë këngëtaret Ronela Hajati dhe Samanta Karavello.

Ato shfaqen të bukura dhe të rrezikshme me pistoleta në duar, ndërsa klipi ka edhe valltare ekzotike, vetura të shtrenjta dhe pjesë ku tregojnë Ardianin si një njeri të pasur dhe me një jetë luksoze.