Albin Kurti hedhë gaz lotsjellë në sallën e Kuvendit

Deputeti i opozitës, Albin Kurti ka hedhur gaz lotsjellës në sallë të Kuvendit. Në sallë të Kuvendit tashmë është krijuar një atmosferë e rënd dhe tymi ka shkaktuar që të vijë erë e keqe dhe të ketë probleme për frymëmarrje. Deputetët e pozitës në kushte të jashtëzakonshme kanë vazhuar me pikat e rendit të ditës,…

Lajme

08/10/2015 11:50

Deputeti i opozitës, Albin Kurti ka hedhur gaz lotsjellës në sallë të Kuvendit.

Në sallë të Kuvendit tashmë është krijuar një atmosferë e rënd dhe tymi ka shkaktuar që të vijë erë e keqe dhe të ketë probleme për frymëmarrje.

Deputetët e pozitës në kushte të jashtëzakonshme kanë vazhuar me pikat e rendit të ditës, duke miratuar ligjet e parapara për këtë seancë.

Punimet e Kuvendit me kaq kanë përfunduan.