Aktori i “Squid Game” tregon se si e ndryshoi fama jetën e tij menjëherë

15:51 | 21 Tetor 2021

Ai kapi zemrat si lojtari më i moshuar (001) në Squid Game.

Dhe O Yeong-su foli se sa shumë ka ndryshuar jeta e tij që nga publikimi i serialit shumë të popullarizuar të Netflix, shkruan Daily Mail.

Aktori 77-vjeçar diskutoi se sa drastikisht jeta e tij ka ndryshuar që nga Squid Game dhe madje u tregua i sinqertë për anën e errët të famës, transmeton lajmi.net.

Yeong-su also talked about 'Squid Game syndrome' and even said so many people are trying to contact him that he has had to have his daughter help him as he explained: 'I feel like I¿m floating on air. It makes me think, "I need to calm down, organize my thoughts, and hold myself back right now"'

Yeong-su gjithashtu foli për “Squid Game Syndrome” dhe madje tha se shumë njerëz po përpiqen ta kontaktojnë atë, saqë atij i është dashur që vajza e tij ta ndihmojë atë, ndërsa ai shpjegoi: “Ndihem sikur po notoj në ajër. Më bën të mendoj, “Unë duhet të qetësohem, të organizoj mendimet e mia dhe të mbaj veten prapa tani”.

“Shumë njerëz më kanë kontaktuar dhe për shkak se nuk kam një menaxher për të më ndihmuar, është e vështirë për mua të përballoj volumin e thirrjeve dhe mesazheve që kam marrë. Kështu që vajza ime më ka ndihmuar”./Lajmi.net/