Aktori i njohur turk largohet nga Instagrami, ja pse

Aktori i njohur turk, Can Yaman ka bërë një veprim të çuditshëm. Ai ka fshirë llogarinë e tij në Instagram, e cila mbante 11 milionë ndjekës. Por pse ky veprim? Sipas mediave turke, arsyeja e fshirjes së llogarisë së Yamanit është se rrjetet sociale i sjellin më shumë dëm sesa të mira, dhe ndikojnë në përqendrimin…

ShowBiz

14/06/2024 16:02

Aktori i njohur turk, Can Yaman ka bërë një veprim të çuditshëm.

Ai ka fshirë llogarinë e tij në Instagram, e cila mbante 11 milionë ndjekës.

Por pse ky veprim?

Sipas mediave turke, arsyeja e fshirjes së llogarisë së Yamanit është se rrjetet sociale i sjellin më shumë dëm sesa të mira, dhe ndikojnë në përqendrimin në punën e tij.