Aksident zinxhiror në Ferizaj (Foto)

Sot rreth orës 10:00 në mëngjes një aksident zingjiror ka ndodhur në rrugën Ferizaj-Gerlicë afër fshatit Varosh.

Lajme

28/01/2016 13:58

Shkaktar kryesor i këtij aksidenti thuhet se është rruga e papërshtatshme. Ndërsa pjesëmarrësit në këtë aksident fajësojnë kompanitë që kanë obligim të pastrojnë rrugët e që nuk e kanë kryer detyrën e tyre.

Rruga ishte e bllokuar dhe ne këtë aksident ku nuk kishte të lënduar përveç dëmeve materiale ishin 8 vetura të cilat pësuan nga rruga e cila sipas reporterit ishte e gjitha e ngrirë dhe e bllokuar për rreth 1 orë.

12633353_10206873313689699_261253269_o-1024x768 12636821_10206873312369666_1122928488_o-1024x768 12637069_10206873310129610_1759267896_o-1024x768