Aksident në Stamboll, 5 të vdekur dhe 5 të lënduar

Në një aksident automobilistik të ndodhur në Stamboll, 5 persona kanë humbur jetën dhe 5 të tjerë janë plagosur.

Bota

27/10/2015 10:28

Sipas informacioneve të marra një automjet ka hyrë në rrugën e metrobuzit dhe si rrjedhojë përplasja e këtij automjeti me metrobuzin i cili vinte përballë ka qenë i pa shmangshëm.

re

Ndërkohë në vend ngjarje janë dërguar një numër i madh ambulancash dhe thuhet se 5 persona kanë humbur jetën dhe 5 të tjerë janë plagosur, raporton Anadolu Agency (AA).

ru

Sipas informacioneve të marra 5 personat e vdekur ishin duke udhëtuar në automjetin i cili hyri në rrugën e metrobuzit.

rw