Aksident i rëndë në Gjirokastër, përplasen 3 makina

3 makina janë përplasur në rrugën kombëtare Gjirokastër-Tepelenë. Në aksident ka pasur vetëm dëme materiale, ndërsa i përfshirë ishte dhe një fugon me udhëtarë. Automjetet lëviznin në kahe të kundërta. Përplasja ka ndodhur në vendin e quajtur Ura e Kardhiqit, rreth 5 km larg qytetit të Gjirokastrës. Policia po punon për zbardhjen e shkaqeve të…

Lajme

22/09/2023 18:30

3 makina janë përplasur në rrugën kombëtare Gjirokastër-Tepelenë.

Në aksident ka pasur vetëm dëme materiale, ndërsa i përfshirë ishte dhe një fugon me udhëtarë.

Automjetet lëviznin në kahe të kundërta. Përplasja ka ndodhur në vendin e quajtur Ura e Kardhiqit, rreth 5 km larg qytetit të Gjirokastrës.

Policia po punon për zbardhjen e shkaqeve të ngjarjes. Ura e Kardhiqit njihet si një pikë problematike për trafikun rrugor pasi në këtë zonë kryqëzohen rrugët kombëtare që lidhin Gjirokastrën me Tepelenën e Sarandën, duke e bërë të domosdoshme respektimin e Kodit Rrugor nga drejtuesit e automjeteve.