Ajo sjell pranverë!

Një vajzë e re, në radhë me meshkuj, luhatë me dorë një shkop në ceremoninë tradicionale ‘Preisschnalzen’, në Schoenram të Gjermanisë. Kjo traditë lokale simbolizon përcjelljen e dimrit dhe ardhjen e pranverës. Foto: Diether Endlicher

Fotolajm

11/02/2015 13:55

Një vajzë e re, në radhë me meshkuj, luhatë me dorë një shkop në ceremoninë tradicionale ‘Preisschnalzen’, në Schoenram të Gjermanisë. Kjo traditë lokale simbolizon përcjelljen e dimrit dhe ardhjen e pranverës. Foto: Diether Endlicher