“Ajo nuk është Bibël”, Lajçak kërkon ndryshimin e Kushtetutës së Kosovës për Asociacionin

Përveç që Asociacioni është shndërruar në “mollë sherri” për vazhdimin e dialogut mes Kosovës dhe Serbisë, tani nga BE kanë ardhur deklarata befasuese që kërkojnë edhe ndryshimin e Kushtetutës së Kosovës.