Ajo çfarë i thotë nënës pas 14 viteve, do të ju bëjë të qani (Video)

Dy burra, gay, të cilët jetonin bashkë, adoptuan një foshnje. 14 vjet më vonë, ai shfaqet publikisht, për t'i thënë disa fjalë nënës së tij.

Lifestyle

21/11/2016 16:46

Emri i tij është Campbell. Ai ishte pjesëmarrës në America’s got talent. Para jurisë dhe publikut, ai rrëfeu një storie të dhimbshme dhe interesante, shkruan lajmi.net.

Ai ishte adoptuar nga dy baballarë. Familja e tij e vërtetë kishin tre fëmijë dhe s’mund t’ja dilnin mbanë edhe me të katërtin. Prandaj, dy baballarët e adoptuan Cambellin, më të voglin e familjes.
Campbell u mësua të jetojë me dy baballarë. Por ai gjithmonë ëndërronte që të bënte diçka të madhe…

Ai këndoi për nënën e tij dhe në fund qau. Ai nuk e urrente nënën e tij, por e falenderoi që e kishte lënë për adoptim që ai të ketë jetë më të mirë. Ai shpresoi se ajo do ta shikonte dhe do të ndihej krenar me të.

Shikojeni videon dhe do të rrënqetheni nga emocionet që përcjell Campbell. /Lajmi.net

YouTube player