Ahmeti – Qeverisë: Pse e keni problem referendumin për Asociacionin dhe demarkacionin?

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, iu ka drejtuar koalicionit qeveritar duke i pyetur ata se përse është aq problematik referendumi për Asociacionin dhe demarkacionin, ndërsa ka thënë se secili që thirret në emër të popullit dhe shumicës do të duhej të ishte gati për matjen e vullnetit të shumicës

Lajme

15/10/2015 12:42

Ai në një postim në Facebook, ka shtuar se deputetët janë vetëm zëvendësues të popullit. Përderisa ka theksuar se Sovrani i vetëm janë qytetarët e këtij vendi. /lajmi.net/