Agnesa Vuthaj me një fotosesion të mrekullueshëm (FOTO)

Agnesa Vuthaj ka bërë disa fotografi të mahnitshme gjatë fotosesionit të saj në Tiranë.

ShowBiz

16/10/2015 11:09

Ajo po vazhdon të mahnisë me fotografitë që po poston kohë pas kohe nga fotosesioni më i fundit me fotografen nga Shqipëria, Edvina Meta.

Elegante, e bukur dhe seksi, Agnesa vjen e freskët bashkë me vjeshtën në fotografitë e frymëzuara nga kjo stinë ndërsa në një nga fotografitë ka shkruar: “Kur gjethet bijnë në vjeshtë..”, tranmeton lajmi.net.

Modelja ka bërë këto fotografi për të reklamuar modelet e këpucëve dhe çantave të brendit të saj./Lajmi.net

https://instagram.com/p/846fVhDQBl/?taken-by=agnesavuthaj

https://instagram.com/p/83AM69jQJC/?taken-by=agnesavuthaj

https://instagram.com/p/809rPqDQM1/?taken-by=agnesavuthaj

https://instagram.com/p/80NnYFjQFO/?taken-by=agnesavuthaj

 

https://instagram.com/p/8ykS-DDQDZ/?taken-by=agnesavuthaj

https://instagram.com/p/8wD2bADQCz/?taken-by=agnesavuthaj

https://instagram.com/p/8vVNTBDQHH/?taken-by=agnesavuthaj

https://instagram.com/p/8jIPXfDQDg/?taken-by=agnesavuthaj

https://instagram.com/p/8gTp8QjQPA/?taken-by=agnesavuthaj

https://instagram.com/p/8eSgFsDQB4/?taken-by=agnesavuthaj

https://instagram.com/p/8d3R84jQB5/?taken-by=agnesavuthaj