Afërdita si peshk

Afërdita Dreshaj njihet si njëra prej femrave shqiptare më trupin më të bukur. Shumëkush mendon se ajo pa problem mund të bëhej modele e Victoria’s Secret, falë trupit të saj pa behane. Këtë, këngëtarja dhe modelja shqiptare e ka vërtetuar përmes një fotografie të postuar në Facebook, ku bukuroshja nga Mali i Zi duket si…

ShowBiz

10/01/2014 10:06

Afërdita Dreshaj njihet si njëra prej femrave shqiptare më trupin më të bukur. Shumëkush mendon se ajo pa problem mund të bëhej modele e Victoria’s Secret, falë trupit të saj pa behane.

Këtë, këngëtarja dhe modelja shqiptare e ka vërtetuar përmes një fotografie të postuar në Facebook, ku bukuroshja nga Mali i Zi duket si një peshk i vërtetë përpara dyerve të banesës, me një fustan të bardhë, i cili i rri për mrekulli.

Për fatin e tij të keq, Shpat Kasapi nuk mund ta ‘kap’ më këtë ‘sirenë deti’. Ajo për momentin i takon hekeistit çek që luan në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Jakub Kindl.