Afërdita Dreshaj në vendlindje, i mungon i dashuri

Afërdita është duke e shprehur që është me të vërtetë e dashuruar në postimet që po bën në rrjetin social Twitter, dhe tani meqë është larg, duket se i mungon. Në postimet e fundit janë disa foto që tregojnë kohën e tyre bashkë. Çeku Kindl, i cili është një lojtar profesional hokeji i Detroid Red…

ShowBiz

28/02/2014 11:19

Afërdita është duke e shprehur që është me të vërtetë e dashuruar në postimet që po bën në rrjetin social Twitter, dhe tani meqë është larg, duket se i mungon.

Në postimet e fundit janë disa foto që tregojnë kohën e tyre bashkë.

Çeku Kindl, i cili është një lojtar profesional hokeji i Detroid Red Wings, duket se po kalon kohë të mira me Afërditën, dhe me siguri mezi po pret që ajo të kthehet në SHBA sa më shpejt.